428 - Serkan CEYLAN

serkan_vesikalik.jpg

1976 İstanbul doğumluyum.

Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum. Uzun süre açık hava reklamcılığı ile uğraştıktan sonra çalışma hayatıma 2004 yılından bu yana  bankacı olarak devam etmekteyim.

Çocukluğumdan bu yana gemilere olan hayranlığıma bağlı olarak süregelen çalışmalarım 2004 yılı itibariyle gerçek anlamda modelciliğe dönüştü. İlk planlı modelim olan Albatros ile başlayan yolculuğum bizlere özgü yöresel teknelerle devam etti. 2005 yılında "Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali" bünyesinde düzenlenen gemi modelleri sergi ve yarışması ilanı ile Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği ile tanıştım ve üye oldum. Düzenlenen bu sergi ve yarışma, katıldığım ilk sergi ve yarışma oldu. Bu yarışma ile bir ilki daha yaşayarak Karadeniz Takası modelim ile C2 sınıfında Bronz madalya sahibi oldum. Devam eden süreçte de yeni modeller, yeni sergi ve yarışmalar birbirini takip etti ve ediyor.

2008 yılından bu yana da Derneğimizde Yönetim kurulu Üyesi olarak görev almaktayım. Halen odamdaki tersanemde devam eden yeni modellerimle çalışmalarımı sürdürmekteyim.

serkan_foto.jpg

Modeller